Corona


Vaccinatiecentrum in ELZ Baldemore


De gemeenten Mol, Balen, Dessel, Retie en Eerstelijnszone Baldemore organiseren samen één groot, volledig uitgerust vaccinatiecentrum op site De Zwaan in het centrum van Mol. Bij de keuze voor de locatie werden verschillende criteria nauwgezet afgewogen. Site De Zwaan is centraal gelegen binnen de zone, voldoende ruim en uitstekend bereikbaar via de nabijgelegen grote randparkings Rivierstraat en Den Uyt.


Breng alvast een virtueel bezoek aan het vaccinatiecentrum via deze link.


Website 

Op www.vaccinatiecentrumbaldemore.be vind je alle actuele informatie over de vaccinatiecampagne in eerstelijnszone Baldemore.


Vaccinatiemagazine

Naast algemene informatie over de coronavaccins geeft het vaccinatiemagazine concrete en lokale informatie over het vaccinatiecentrum op site De Zwaan in Mol. Hoe weet je dat jij aan de beurt bent? Waar ligt het vaccinatiecentrum? Hoe geraak je er? ...


Bekijk het vaccinatiemagazine.

Mijnvaxgedacht


Coronalert app


Coronalert, de gratis app in de strijd tegen COVID-19 kreeg een update. De app is gebruiksvriendelijker en ook op technisch vlak zijn er verbeteringen.


Naast de contactopsporing blijft Coronalert belangrijk in deze coronacrisis om anonieme contacten te waarschuwen in geval van een besmetting.


Alle informatie over de app en hoe die precies werkt vind je op coronalert.be


Vaccinatie COVID-19


Vaccinatie is onze belangrijkste troef om deze COVID-19 pandemie achter ons te laten. Hoe kunnen zoveel mogelijk mensen, zo snel mogelijk en op een veilige manier een vaccinatie krijgen?


Lees meer over vaccinatie tegen COVID-19 op laatjevaccineren.be.

Ik ben daar


Ik ben daar


Jeugdinfoplatform WAT WAT lanceerde Ik ben daar, een infocampagne met betrouwbare info over de coronavaccins, zodat jongeren zelf een geïnformeerde keuze kunnen maken.


Lees dit persbericht voor meer info.


Website: ikbendaar.beELZ Baldemore bundelt relevante informatie, initiatieven en richtlijnen